به گزارش وبدا، حسین اعلمی، سرپرست اداره امور پرستاری دانشگاه، با اشاره به این رشد قابل توجه گفت: به همت واحد آموزش و پیگیری بیمار در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه، شاخص بیماران پیگیریشده پس از ترخیص در سال ۱۴۰۳ به شکل محسوسی افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه آمار پیگیری تلفنی بیماران پس از ترخیص از ۲۵۷۱ مورد در سال ۱۴۰۲ به ۳۵۶۷ مورد در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است، افزود: در همین مدت، شاخص بستری مجدد بیماران نیز از ۳.۶۹ درصد به ۳.۴۷ درصد کاهش یافته است.
راهاندازی سامانه «پرستار پیگیر» در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی
اعلمی با اشاره به راهاندازی سامانه «پرستار پیگیر» در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی اظهار کرد: این سامانه با حمایتهای ریاست محترم دانشگاه و رئیس بیمارستان با هدف ارتقای کیفیت خدمات پس از ترخیص، تسهیل ارتباط بیماران با کادر درمان و افزایش دقت در پیگیری بیماران طراحی و راهاندازی شده است.
وی ادامه داد: طبق دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پیگیری بیماران مبتلا به ۱۵ نوع بیماری در اولویت قرار دارد و در کنار آن، بیماران مبتلا به بیماریهای شایع نیز در برنامه پیگیری قرار گرفتهاند.
سرپرست اداره امور پرستاری در پایان ابراز امیدواری کرد که با بهرهگیری از سامانه «پرستار پیگیر» و با همکاری سازنده دانشکدههای پزشکی و پرستاری، بهویژه از طریق افزودن فرایند پیگیری بیماران پس از ترخیص به لاگبوک کارورزان، شاهد بهبود هرچه بیشتر شاخصهای مراقبتی پس از ترخیص و افزایش رضایتمندی بیماران در آینده نزدیک باشیم.